Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

За пореден път ПР-ите в Президентството се емнаха да замазват крещящата липса на изисканост и добри маниери

Няма скука за ПР-ите в Президентството. След поредната изцепка на първата, нали, дама да нацелува словенския държавен глава, па после да почне да се хили и да бърше червилото по лицето му с ръка, както любяща баба изцапаните с лютеница бузки на внучето си, веднага се емнаха да коригират и замазват за кой ли път крещящата липса на изисканост и добри маниери.

След прибирането на дамата в България, моментално я закараха на "Златната игла" и се постараха присъствието ѝ да бъде широко отразено в медиите, в стил Джаки Кенеди пристига на Haute Couture ревю.

След това професорът по мода Людмил Стойков и някаква имидж-мейкърка един през друг обясняваха по Нова ТВ как не само че не е проблем, а даже е супер да прави така. От сто кладенеца вода носиха:

- Публиката сигурно не го е чувала, обаче това поведение е от типа адската гъзария "политеймънт" (явно комбинация от "politics" и "entertainment")

- Ми те може да са си близки приятелчета по принцип и да си се закачат

- Та чак до "Ама вие не сте ли виждали финала на Парижките ревюта, когато излизат моделите, разцелуват дизайнера и после с ръка зачистват следите от червило по лицето му? Еми това е съвсем същото!

Нема такъв цирк :)