Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене


В студения декемврийски ден американецът Джейсън Лерой Савидж чака своя джип тойота да излезе излъскан и чист от местната автомивка в малкото градче Томас Тауншип в щата Мичиган.

Коледният дух обладава служителите в автомивката и почистването отнема повече от обичайното. А Джейсън започва да заглежда все повече и повече оставената извън употреба червена прахосмукачка.


"Изведнъж много ми се прииска да я усетя. Забравих къде съм, унесох се и си разкопчах дънките. Махнах накрайника и проникнах", обяснява пред съда в Детройт прегрешилият Джейсън. Той обяснява, че смукателните способности на обществения

вакуум нямат равни

Минути след като Джейсън се усамотява, служители от автомивката го залавят гол на колене, с пенис в маркуча на прахосмукачката. Веднага след това американецът е откаран в местното полицейско управление. В кръвта му не са открити следи от наркотици. За секса с прахосмукачка на публично място Савидж ще лежи в затвора 90 дни.


Макар в момента Джейсън да не може да си намери място от угризения за кратката авантюра с прахосмукачката, той изобщо не е най-перверзният секспрестъпник, загледал се в странни предмети. Светофари, велосипедни гуми и пътни знаци успешно заместват женски интимни части, сочат полицейски архиви от цял свят.


Едуард Смит от Вашингтон си има сериозна връзка. Той живее вече две години със сегашната си приятелка. И є е


напълно верен


Тя се казва Ванила и е бял фолксваген. Едуард за първи път правил секс с кола преди 15 години. Оттогава в тефтерчето му са вписани почти хиляда возила, които американецът опорочил. Нито жени, нито мъже някога са го привличали сексуално.
"Нямам никакво намерение да променям начина си на живот. Ще спя с Ванила, докато смъртта ни раздели", категоричен е Смит пред униформените. Ванила е негово лично возило и затова Едуард не подлежи на съд и затвор. Психиатри отвъд океана установили, че любителят на секс с автомобили не страда от никакво психично разстройство.


Робърт Стюърт от Мичиган е осъден на три години условно, след като камериерки в хостел го заварили да прави секс с велосипед в стаята си. Стюърт признал, че чрез търкане във велосипеда тялото му е обзето от


несравнимо задоволство


и спокойствие. Полицията изследва употребявана велосипедна гума и открива сперма.
Истински отличник в прелъстяването на различни предмети е Върл Питър Дилс от Аризона. Полицаи го арестуват, след като се натъкнали на опорочаването на светофар. Униформените се сдобили със заповед за обиск в жилището на прегрешилия.
Пред удивените погледи на полицаите се разкрила гледката на най-перверзните тапети. На стените висели снимки на интимни ласки с различни пътни знаци. Фотосите наброявали десетки хиляди.


41-годишният китаец Ли Син също не остава назад. Той се опитал да прави секс с пейка в парка, която го възбудила много силно. Ли започнал да прави секс с нея, но за беда


се заклещил


между две от дъските. След като не успели да го освободят от прегръдките на любимата, викнатите на помощ парамедици извадили пейката от земята и закарали любовната двойка в болницата. На лекарите им били нужни четири часа, за да освободят перверзния китаец.

 

Искам масата

 

 


Арт Прайс Джуниър от Белвю може да получи години затвор заради секс с металната си маса за пикник. Любопитни съседи заснели с видеокамера интимните ласки. Записа предали в полицията. Стреснатите съседи го снимали с видеокамера в двора. На филма се вижда как мъжът лежи гол на масата, която има дупка за чадър.

 

Коне вместо прахосмукачки


Неназован перверзен 60-годишен пенсионер от Великобритания, който видял кон да пасе, не могъл да устои на животното. Не вярващи на очите си мотористи извикали полицията, която заловила правещия секс с кон перверзник в полето край оживен път във Фелтъм.


Британката Патриша Нюман обучила своята немска овчарка да прави секс с нея. Полицията открила в дома є снимки в действие. Съпругът на Патриша твърди, че отдавна знаел за това.