Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Това текстче го писах през август миналата година, когато ме бяха полазили едни и същи глупави съобщения. Известно време то вършеше работа, но явно се позабрави и отново започна да се усеща необходимостта от него, така че - да повторим упражнението с призива към разумността на момчетата!

Скъпи мои приятели момчета, някои от вас са по-големички на години, но нивото на зряло отношение към себе си и света определено няма да го достигнат в този си живот, а това е тъжно. Моля не ми причинявайте душевния дискомфорт, който усещам всеки път, когато ми се налага да се държа грубо. Аз съм добър, чувствителен, внимателен човек. Характерът ми е такъв, че мога да отмина веднъж-два пъти без внимание някоя дива простотия, но когато количествените натрупвания преминат в качествени, меко казано, не ми е уютно. И така, с най-добро чувство и в името на това, че може на някого от вас да му е полезно мнението ми, го споделям публично. Не опитвайте да се разпознавате - нямам никого конкретно предвид - много сте, за съжаление.

Какъв е смисълът да изпратите на жена като мен натюр-снимката си с мускули и да напишете: "Здравей" n-броя пъти? Та аз не търся кого да впрегна в двуколката си, защото нямам такава. Карам кола с достатъчно кончета и не търся кой да я тегли. Нямам нищо общо с медицината, за да изучавам по вас видовете мускули. Ако успявате да се храните сами, значи имате достатъчно мозък, за да предположите, че жени като мен (не сме много наистина, но ни има!) се впечатляват и възбуждат от съвсем други мъжки качества, които няма как да се размахат нито иззад храстите, нито във фейса. Не правете това. Поне не с мен.

Въпросът: "срещате ли се с по-млади мъже?" е дебилен. Нали не мислите, че когато трябва да се видя с някого, първо се информирам на колко годинки е. Правилно, не го правя. А, ако имате предвид в "оня" смисъл, задайте въпроса така, че да ви разбера.

Нататък. Приетите, тоест одобрени, покани за кафе. Не зная на какво се дължи, но това е епидемия. Има едни такива дългогодишни и периодично одобрявани покани. Имам няколко рекорда. Ако помислите, ще се съгласите с мен, че е глупаво от време на време да каниш някого на кафе, без да стигаш до кафенето. Защо ви е да го правите? Първо, кафето е само кафе: говорите, докато пиете и който - откъдето. Не се самоласкайте и не се самопрехласвайте по своята неотразимост - тя е предимно във вашата и на майка ви глава - ако една жена се е съгласила да пие кафе с вас, това ни най-малко не означава, че ще стигне по-далеч от общественото заведение, в което го сервират. И, второ, стар женски номер е, когато искаш да разбереш що за птица е пред теб, да казваш "да". Когато "птицата" е нерешителена и вътре в себе си знае, че не става, казаното е достатъчно. Ако е решителна "птица" - то много добре си направила, че си казала "да". Но последният вариант е по-скоро изключение.

Четвърто, и най-важно: сексът! Скъпи момчета, опитайте се без да се обиждате, просто да разберете това, което много жени добре знаят... Истината е, че повечето от вас не притежават нищо, което да си струва измачканите чаршафи. А сексът, за който много сте чували, но не разбирате, е много съдържателна, стойностна, интересна форма на общуване и не е добре да се подценява, като се свежда до манипулации, имитиращи вадене на остатъци кетчуп от бутилка. Прочетете повече по въпроса, като избягвате статиите тип женско списание, помислете, поговорете, изобщо поработете над качеството, че като гледам колко незадоволени жени има и до какво води това пък на свой ред... Страшно е. А вие имате отговорност пред обществото, така да се каже. :))))

Не ми се сърдете и не ме заплашвайте с "разприятеляване" - направо се разприятелявайте, аз и без това няма да забележа.

Мисля, че е важно да се знае повече от наученото през първите седем години от живота. Изобщо, като начало е добре да мислите каква всъщност, е целта ви, какъв е смисълът на това, което реално правите, дори и във ФБ, а това е добър навик в която и да било сфера.

А като цяло, добре би било мъжът да мисли повече, за да може жената по-качествено да чувства и да е нормална. :)))

И не се сърдете - нищо лично.

От фейсбук