Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Тези действително ни вземат за малоумни - министърът, който проспа насилие върху защитени територии в планини и брега на море, се бори "храбро" с Дискавъри, които направиха реклама на българската природа? Тези гадни западняци хем рекламират, хем ядат жаби!?

Ей, съсипаха държавата!?

Майтапът е че никой не знае дали не са уловили тази жаба извън защитената територия. Джендърите настъпват, а аз си мисля, че истинския ни проблем е това, че въпреки всички съсипващи България безобразия на властта, демократичната общност не ражда алтернативи и "лидерите" на произвеждат решения..

Има някакво раздвижване, но с тази скорост на осъзнаване на отговорността "костенурките ще се шмугнат в храстите". Не разбирате ли, че след тоталния колапс на държавата - разградения двор за руски агенти.

Призивите цялата демократична общност да припознае кандидати на Демократична България няма да произведат много. Трябва процес на съучастие, на съпричастие и при ВСИЧКИ случаи излизане на процеса извън договарянето на ръководствата на тези партии.

Но ако не приемат предложения вариант за единодействие "от долу" - трябва да приемем факта, че в дясно има "кръжоци" по политически интереси, много "лидери" които се кичат с титли на "лидери" и трябва да ги оставим на страстта им да се самомаргинализират.

А има толкова много работа.

От фейсбук

Беър Грилс Кадър: Youtube/ Gloripeace Art
Беър Грилс Кадър: Youtube/ Gloripeace Art