Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

В деня, когато се подновява българското първенство Едуард Папазян прави видеозавещание на седмицата:

От години българският футбол непрекъснато се вкарва в различни филми. Понякога в комедии, понякога в трагедии, понякога в мелодрами, но най-често във филми на ужасите.

Но това, което се случи през тази пролет с двата така наречени футболни гранда, вече ни прави направо кандидати за "Оскар".

В ЦСКА върнаха Любо Пенев за втори път и половина като треньор, преди това е бил и футболист, че дори и президент, с надеждата да възкреси славните времена на армейския отбор, когато той беше страшилище в България и в Европа.

Трудно е да се каже дали ще успее, но все пак по-големите промени са при вечния съперник на "червените" - "Левски".

Там смениха собствеността, като най-вероятно новият главен акционер се казва Васил Божков, който е един от най-богатите българи. Смени се треньорът, смени се директорът, а и най-важното - в състава се върнаха трима футболисти, които карат хората да си мислят, че филмът на стадион "Георги Аспарухов" ще се казва "На бой отиват само старците". Става въпрос за Ники Михайлов, Живко Миланов и Валери Божинов, за които най-интересното е, че са почти роднини помежду си.

Живко Миланов е женен за сестрата на Ники Михайлов, а самият Михайлов и Валери Божинов си смениха няколко пъти жените. Само може да се гадае дали това ще донесе някакви позитивни промени в отбора на "Левски". Ще разберем някъде в края на май.