Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Директорът програма на   Нова телевизия Антоний Мангов, продуцентът Евтим Милошев, Гергана Стоянова и Иван Юруков.
Директорът програма на Нова телевизия Антоний Мангов, продуцентът Евтим Милошев, Гергана Стоянова и Иван Юруков.

Още два сериала - “Дяволското гърло” и “Господин Х и морето”, също тръгват до 1 март по Нова тв

“Онзи ден, докато се снимаха сцени от новия сезон на “Откраднат живот”, не можах да сдържа сълзите си”, разказа вчера продуцентът на сериала Евтим Милошев. Той е бил на снимачната площадка в момента, когато там се разиграва изключително вълнуваща сцена.

“През този сезон зрителят ще има много поводи за сълзи”, обясни актрисата Гергана Стоянова, която бе представена пред журналисти вчера като новата героиня в сериала - анестезиоложката Поли Грънчарова.

Седмият сезон на поредицата е под мотото “Любовта лекува”, а действието се развива в новата болница “Света Анастасия”. След като се наложи да напуснат старата “Свети Кирил” в Киноцентъра, за три месеца екипът успява да намери ново място в “София тех парк”, да го приспособи и да започнат снимките. Проектът на “Света Анастасия” е на италианския дизайнер Антонело Робино. Тя е два пъти по-голяма от “Свети Кирил” и разполага с отделение по неврохирургия и скенер. В ролята на неврохирург се превъплъщава актьорът Иван Юруков. Персонажът му се казва Деян Табаков - амбициозен, прецизен, много фокусиран в работата си и игнорира всичко, което може да го разсее от задачите му.

“Моето влизане в този сериал беше ударно, защото трябваше от първия снимачен ден да започна сложна операция на мозък”, разказа Юруков. Той оперира съпруга на Поли Грънчарова.

“Грънчарова е анестезиоложка, чийто мъж е с 10 г. по-млад от нея. Тя не може да има деца, но има прекрасен брак. Поне така си мисли. Зрителят вижда двама души, които се обичат, но в един момент нещо се случва”, загатна Стоянова и допълни, че героинята ѝ също ще работи в болницата.

Стартът на “Откраднат живот” е на 26 февруари от 20 ч по Нова тв. Още два български сериала тръгват по телевизията - “Дяволското гърло” (28 февруари) и “Господин Х и морето” (1 март).