Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Значи от всичко прочетено, видяно и чуто за Венецуела разбрах, че:

1. Гордият венецуелски народ е готов да умре, но няма да приеме хуманитарна помощ от империализЪма.

2. Гордият венецуелски народ се гордее, че петролната промишленост на Венецуела е отнета от империализЪма най-вече в лицето на САЩ и е върната обратно на същия горд венецуелски народ,който може спокойно да вади сега петрол с чаши и кофи, понеже империализЪма си е отнесъл империалистическите технологии. Но гордият венецуелски народ не желае технологиите на импариализЪма, който не спи, докато не причини някаква злина на гордия венецеулски народ.

3. Гордият венецуелски народ обичаше до полуда Уго Чавес, който искаше да си почине от властта. Ама гордият венецуелски наор не му даде. А империализЪма отрови Чавес. Сега се готви да отрови Мадуро, ако не успее - да го отстрани чрез империалистически преврат.

4. Гордият венецуелски народ е готов да понесе още десетилетия напред купонната система, както това прави друг горд народ наблизо - кубинският. Но важното е, че петролът е в ръцете на гордия венецуелски народ, който сега е свободен да си го добива с чаши и кофи, но пък петролът е в негови ръце, което е пореден пирон в ковчега на империализЪма, и това в крайна сметка е най-важното.

5. Нек'ви си 3-4 милиона венецуелци били духнали в чужбина и най-вече във вражеска Колумбия. Но те не са част от гордия венецуелски народ, защото не желаят да разберат, че в борбата с империализЪма има известни и най-вече временни затруднения, които траят от 60 години нагоре. Гордият венецуелски народ разбира тези затруднения и стоически ги понася, вдъхновен от примера на гордия кубински народ, чийто негорди представители продължават и до днес да бягат през морето до Флорида..

#ВиеИдиотиЛиСтеБе

От фейсбук