Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Най-желаният мъж в света сега е принуден да се моли на своята Джорджина да се върне у дома

Изглежда по-вероятно марсиански космически кораб да се приземи на площада пред "Св. Петър" в Рим, отколкото Кристиано Роналдо някога да бъде затиснат от любовен проблем. Все пак говорим за най-желания мъж в света. Той е невероятно красив, изключително добре сложен и космически богат. Хиляди жени от целия свят всекидневно му пращат снимки, видеа и всякакъв вид други примамки с надеждата да уловят златната рибка в мрежите си.

От две години насам обаче Кристиано упорито блокираше атаките към профилите си в социалните мрежи. Португалецът бавно, но упорито изгради имидж на добро момче, което прегръща вечер една-единствена жена. С привилегията да се нарече половинка на най-великия съвременен футболист се сдоби аржентинката Джорджина Родригес. Идилията между двамата изглеждаше непоклатима. От снимките им лъхаше толкова силна любов, че и най-упоритите златотърсачки се отчаяха и обърнаха поглед в друга посока. Близките на младите влюбени вече

избираха тоалети

за предстоящата

пищна сватба.

И точно в този момент по телеграфа от Португалия долетя шокираща вест. Едно от гълъбчетата е напуснало гнездото и въобще не е ясно дали ще се върне обратно.

Притеснителната информация е на португалски вестник, според който семейният живот на Роналдо е в тежка криза. Той и Джорджина за последно са засечени заедно в Мадрид, където футболистът отиде да се споразумее с испанския съд. Играчът на "Ювентус" беше обвинен в укриване на данъци и лесно беше убеден да плати глоба от 18 млн. евро, за да се спаси от ефективна присъда. Както си му е редът в толкова напрегнат момент, Кристиано е подкрепен от половинката си. Всичко се разминава успешно и двамата би трябвало да празнуват.

Точно тогава нещо между тях се пропуква и вместо да се забавляват, двамата започват да се карат. Напрежението расте и Джорджина захвърля на земята годежния си пръстен за 700 хил. евро. След това си заминава за Аржентина, където да отпразнува сама рождения си ден. Поне така твърдят португалските медии, които явно са се допитали до приятели или роднини на Роналдо. Официалните лица по случая мълчат упорито, но феновете на сензациите вече са по петите им. Всички се чудят дали Роналдо ще изпусне жената, която беше нарочил за своя бъдеща съпруга. Тя го дари с четвърто дете - Алана Мартина, през 2017 г., но беше първата, която се снима публично с детето на ръце. Останалите отрочета на Кристиано - близнаците Ева и Матео и батко им Кристиано Джуниър, са от сурогатни майки, които получиха космически суми, за да запазят в тайна от медиите личните си данни.

Преди раждането на малката Алана никой не взимаше на сериозно връзката на Кристиано с Джорджина. Преди да се запознае с един от най-богатите спортисти в света, тя работи като продавачка в луксозен бутик през деня и като танцьорка през нощта. След една гореща нощ в огромното легло на Роналдо

на нея повече не

се налага да работи.

Само преди няколко месеца дългокраката красавица се похвали с годежния си пръстен и всички с нетърпение очакваха да чуят датата на сватбата. Засега тези планове са замразени и публиката отново е настървена, но този път новините може да не са толкова позитивни. Шефовете на "Ювентус" силно се надяват всичко в личния живот на Кристиано да е наред, защото сезонът му до този момент е страхотен, но сериозните препятствия пред "Старата госпожа" тепърва предстоят.