Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Топ-четири от учителските умности, които съм събрала в последните години, достойни конкуренти на "Аполо 11 - няма такова нещо!" и "Във ваксините има тъкани от маймуни"

- Учителката по руски, която непрекъснато обяснява колко е важно да се учи този език, тъй като в бъдеще целият свят ще говори на руски. В подкрепа на тезата си прилага сведения от руски сайтове затова как в Русия се подбират свръхинтелигентните и изключително надарени деца, и ги отглеждат и обучават на специално свръхсекретно място, по специални системи, за да се развият на макс; как в тайни подземия се произвеждат супер високотехнологични машини и свръхсекретни технологии. С всичко това бъдещето принадлежи на Русия!

- Учителка по биология: Най-вредната храна е млякото. Аргументация: Кой друг бозайник след кърмаческа възраст пие мляко? Никой, следователно е вредно, понеже... (обяснява се как променя гените на човека).

- Учителка по БЕЛ 5-ти клас: задължително гледане на "Време разделно" и контролно върху него, за да бъдат децата непоколебимо убедени, че сме били роби.

- Предложението столичното 36-то училище, до 1950 носещо името на великия български генерал Иван Колев, а през 1950 преименувано на Сталиновия душеприказчик Максим Горки, да възстанови името си от преди съветската окупация. Педагогическият съвет на 36-то СОУ, състоящ се от 67 учители, гласува единодушно ПРОТИВ името Генерал Иван Колев.