Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Лидерът на "Атака" с ексклузивен коментар пред "24 часа"

"Нямам известие от никого за коалиционен съвет. Каракачанов и Симеонов играят на криеница, което вече ми е хиперсмешно. Върнаха ме в детските години."

Това заяви току-що пред "24 часа" лидерът на "Атака" и на парламентарната група на "Обединени патриоти" Волен Сидеров. Той разбрал, че медии се събират в бившия Партиен дом, където започвала среща между ВМРО и НФСБ. Той обаче не бил уведомен за такава. Което го навежда на мисълта, че двамата искат да го изолират, за да кажат после, че той не е отишъл.

Нещо повече - след като от сутринта се говори, че след края на пленарното заседание днес лидерите на трите партии от малката коалиция ще се съберат, Сидеров пратил пиарката си да пита заместника на Каракачанов във ВМВР - Искрен Веселинов, има ли такива планове и за кога са. На което той отвърнал "О, не, няма." 

Има много сериозна възможност преди евроизборите "Атака" да бъде приета в Алианса на консерваторите и реформистите, съобщи още Сидеров пред "24 часа". И напомни, че там членува и американският президент Доналд Тръмп. "Имаме общи възгледи с него", подчерта още Сидеров пред "24 часа".