Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Сред моите приятели във "Фейсбук" има генетици, физици, ядрени физици, химици, биолози, лекари и прочие...Някой от вас чел ли е научна студия от д-р Уотсън за проучвания и изводи по въпроса за генетичната интелигентност на различните раси? Изобщо има ли такова изследване?

Масовата публика е възможно да не знае, но професионалистите много добре знаят как едно научно изследване се приема от академичните среди за меродавно (съжалявам за русизма) . Един дълъг и доста сложен процес, където се анализират всички опити на учения, правят се анализи на отделните етапи на проучването и понякога минават десетки години, за да бъде приета тезата за научна.

Това, че един известен учен бил казал, че като гледаш негрите на работното им място разбираш, че са представители на по-нисша раса; или че този професор смята, че хората с повече меланин шибат по-енергично....просто са дементни глупости.

Именно, благодарение отчасти и на този професор при изследването на ДНК се видя, че с малки различия хората имат същите гени. Ами толкова изследвания бяха направени....при това преминали през академична проверка.

По странно съвпадение през последните няколко седмици няколко пъти писах за страшните поражения на деменцията.

Както и да е....просто ми посочете изследването и научните заключения, че негрите имат по-малко развит мозък? Ама поне на мен не ми играйте номерата с Мичурин и Лисенко. Поне не на мен.

Искам да видя научна студия. Не празни приказки.

И наистина моля....тези, които не са специалисти и познават д-р Уотсън само от романите на Конан Дойл да не взимат отношение.

Иначе...и д-р Менгеле е бил блестящ учен.

От фейсбук