Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Победителката в последния сезон на “Гласът на България” Ния Петрова с екипа на предаването
Победителката в последния сезон на “Гласът на България” Ния Петрова с екипа на предаването

Всички нови предавания на Би Ти Ви тръгват в края на февруари

Едно старо и много добре познато предаване се превърна в най-голямата телевизионна интрига през новия сезон - ще има ли “Господари на ефира” и къде ще се излъчва.

Въпросът се роди още на 1 януари, след като последното издание на сатиричното шоу бе в новогодишната нощ, след което то изчезна от програмата на Нова тв.

“Спряхме, защото договорът ни изтече на 31 декември. Сега водим преговори с всички телевизии, които искат да имат предаването в ефира си”, казва продуцентът му Джуди Халваджиян.

“За добро или за зло не преговаряме с “Господари на ефира”, каза генералният директор на БНТ Константин Каменаров пред “24 часа”. От Би Ти Ви също отрекоха преди време, че шоуто ще се появи при тях.

“Преговорите продължават”, заявиха кратко от Нова тв.

Същевременно телевизията обяви втория сезон на Hell's Kitchen - кулинарния формат за професионалисти, който ще тръгне вероятно в ранната пролет. Негов водещ е шеф Виктор Ангелов, който има амбицията да обедини участниците в отбор с лидер, одобрен от всички тях.

Още едно шоу ще се върне по Нова тв с втория си сезон - “Женени от пръв поглед”. В момента за него се прави кастинг, който бе обявен в началото на декември 2018 г., но предаването най-вероятно няма да е готово за тази пролет.

Би Ти Ви отдавна

спря да крие

новите си предложения и вече месеци по-рано съобщава какво предстои да се гледа. Така в рамките на една седмица в края на февруари ще тръгнат новите сезони на “Мастършеф”, “Смени жената”, “Бригада нов дом” и музикалното и много успешно риалити “Гласът на България”. В новия му шести сезон промяната засяга най-вече отбора на треньорите. Поли Генова няма да участва, тъй като е в напреднала бременност. Заменя я Михаела Филева, която ще е жури заедно с Иван Лечев, Владимир Ампов-Графа и Камелия.

Смяна на местата има и сред водещите на “Мастършеф”, които играят ролята и на жури в кулинарното шоу. Част от него става Силвена Роу, която заедно с Андре Токев и Петър Михалчев ще оценява участниците в петия сезон. Пловдивчанката от години живее във Великобритания и е шеф готвач с международно признание. Преди пет години тя правеше предаването “Щипка сол” по Би Ти Ви.

Лео Бианки, който бе жури в предишния сезон на “Мастършеф”, вече снима авторската си рубрика “Животът е прекрасен”, която е част от магазинното предаване “Преди обед”.