Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Лучия СНИМКИ: Фейсбук
Лучия СНИМКИ: Фейсбук

Най-голямата дъщеря на Тото Риина, покойният кръстник на сицилианската мафия Коза ностра, е отворила ресторант в Париж. Това съобщила самата тя в профила си във фейсбук, допълвайки израза „нов живот”. Осъденият на доживотна присъда Тото Риина почина в затвора на 17 ноември 2017 г. 39-годишната дъщеря Лучия Риина се преместила отскоро да живее в Париж със семейството си - със съпруга си Винченцо Беломо и двегодишната им дъщеря.

Отвореният от Лучия ресторант се казвал „Corleone by Lucia” и предлагал “автентична сицилианско-италианска кухня в елегантна и уютна атмосфера”. В страницата във фейсбук на ресторанта Лучия публикувала и снимки на някои от картините си. Ресторантът се намира на Rue Daru 19 - уличка, разположена близо до Триумфалната арка. Според в. „Кориере дела сера” ресторантът бил на името на акционерно дружество Luvitopace и имал начален капитал 1000 евро. Според агенция Анса на телефона на ресторанта отговарял младеж, говорещ перфектно италиански, но не давал информация за дъщерята на Риина. Той казал, че собственици са двама французи и че вероятно управлението на ресторанта било поверено на двойката от Корлеоне. Самата Лучия Риина в чат по фейсбук с агенция Анса казала, че не дава интервюта и поискала да бъде зачетено правото й за неприкосновеност на личния живот.

В Италия Лучия винаги е декларирала, че не притежава нищо.

След смъртта на Тото Риина италианската държава поиска от семейството му да плати 2 млн.евро за издръжката му в затвора.

Ресторантът в Париж
Ресторантът в Париж
Лучия с една от картините си
Лучия с една от картините си