Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

В усмивката на чаровната блондинка германците се влюбват моментално. Движенията на българката са изкусни и завладяващи. Още при първия танц на Албена Даскалова и партньора й Винценц Дьорлиц публиката е на крака. Днес двамата са сред финалистите на танцувалното шоу Masters of dance в Германия. Форматът се снима в Кьолн и е едно от най-популярните предавания в държавата в момента.

И макар у нас чаровната Албена Даскалова да не е познато лице, то в Германия българката се радва на голяма популярност. След старта на риалитито красавицата и партньорът й се превръщат в звезди, заобиколени от множество фенове.

Често ги спират на улицата за автографи, а техни привърженици дори им създават фен страници, където да коментират танците и изявите им.

За себе си Албена казва, че е едно обикновено момиче, което просто обича да танцува. Ентусиазмът и желанието й обаче са огромни. Почти цялото си ежедневие

блондинката прекарва в тренировки,

учейки все по-трудни и интересни за публиката движения.

Родом българката е от Добрич. В родния й град са ентусиазирани от успеха й и често я поздравяват в социалните мрежи.

Макар да е едва на 23 години, у нас Даскалова има редица успехи като състезател по танци. Печелила е множество международни турнири. И до днес съдиите си спомнят лицето й, както и бляскавите тоалети, обсипани с камъни, които подчертават грациозността й.

След като завършва средното си образование, стотиците медали, грамоти и оценки я отвеждат в Германия, където Албена започва по-сериозно да развива професионалната си кариера на танцьор.

Днес тя е част от немския национален отбор. Партньор й е Винценц Дьорлиц. 22-годишният немец е до нея и в популярното предаване Masters of dance. Албена и Винценц в момента са в топ 6 на най-добрите танцьори в Германия. Те попадат и в топ 70 на световната ранглиста сред 3000 двойки.

В риалити предаването Masters of dance на Албена и Винценц ще им се наложи да излязат от зоната си на комфорт и да разкрият пред публиката танци в различни стилове като хип хоп, латино и денс. Предаването е подобно на популярния у нас формат "Гласът на България", но пеенето е заменено с изкусни движения. Четирима съдии избират по шест двойки танцьори, с които да оформят отбор.

Класиралите се стават част от подготвителен лагер, а накрая състезателите стигат до голямата сцена. Там те се дуелират с други популярни танцьори. Българката и партньорът й са преминали редица елиминации и вече радват немската публика.

На последното им изпълнение тя беше изправена на крака, а журито даде на Албена и Винценц най-високата оценка. Българката има и най-много точки дадени от публика. В момента двамата са на финал и се борят за спечелването на голямата награда.

Техен ментор в шоуто е Никита Томпсън. Известна хореографка, която в един от епизодите дори се просълзява на танца на Албена Даскалова. Танците на българката винаги са изпълнени с брилянтната хореография,

много страст, емоции, харизматичност и елегантност.

Нашата двойка е тренирала в Берлин и пътувала за снимките на всеки епизод. Танцовото предаване е номер 1 в Израел, а това е негов пилотен проект в Германия.

Поради тази причина в страната реклама на шоуто може да се види на всеки ъгъл, а рейтингът е изключително висок. Зрителите очакват с интерес всеки следващ епизод и го коментират в социалните мрежи. Голяма част от немските феновете на предаването, както и много българи, стискат палци именно Албена и партньорът й да заемат първото място.