Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Снимка: Pixabay
Снимка: Pixabay

26-годишен каруцар загина, след като бе блъснат от 2 коли до Плевен около 17,50 часа на 23 декември. Върху неосветената конска каруца първо връхлетял "Фолксваген Пасат", управляван от 33-годишен.

От удара каруцарят паднал върху предното стъкло на пасата, после на платното за насрещно движение. Там го помел "Фолксваген Туаран", шофиран от 44-годишен. След първия сблъсък водачът на пасата избягал, но по-късно сам отишъл в полицията. Той обяснил какво се е случило и е дал кръвна проба за изследвания. Алкохолните проби на другия шофьор са отрицателни. При тежкия пътен инцидент съдействие са оказали 4-ма служители на пожарната. За първоначално разследване оглед на мястото на двойния смъртоносен удар са направили полицаи, автоексперти и окръжен прокурор. По случая е образувано е досъдебно производство, съобщи плевенската полиция в четвъртък.

Пиян зад волана на "Субару" пък се заби в дърво на шосето до Червен бряг около 15,55 ч на 24 декември. С фрактура на таза и множество наранявания по тялото 28-годишният водач е транспортиран в университетската болница в Плевен. Спешните лекари се борят за живота му. Дрегерът е отчел, че той е шофирал с 2,04 промила алкохол, взета му е кръвна проба.