Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Стефан Данаилов Кадър: Би Ти Ви
Стефан Данаилов Кадър: Би Ти Ви

С предизента Румен Радев си говорим приятелски и много по-приятно. Преди да стане президент не си бяхме близки. Борих се много, защото аз го харесвам. Той не е усмихнат, аз постоянно го карам да се усмихва. Има характер и издържа на напъна. Той не действа под диктата на БСП, нищо не прави под диктата под БСП. Това заяви Стефан Данаилов в ефира на Би Ти Ви.

"Това не е война между Борисов и Радев. Това е надпревара. Радев има амбиции да се докаже като политик. Може да се случи и дружба между тях", добави той.

"Бойко започва да писва. Тия момчета, ако не се стегнат, няма да изкарат много време. Това не е успешно управление. Положителните качествва си отбелязват само те", допълни Данаилов.

"Корнелия Нинова има от какво да се огорчи от поведението на Станишев. Братски отношения няма в тая работа. В началото Сергей беше много добре, като министър-председател беше много готин, той не позволи всичко да се решава от него, но след това се промени."

"Чух от един от другарите, че парията се е разцепила. Напротив - единни като юмрук. Нинова непрекъснато иска съвети от мен", каза още той.