Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Особености на роклята, с която Радева бе до кралица Рания. Стотици часове фина ръчна работа по тоалета!

На официалната церемония по посрещането на българския държавен глава и съпругата му от крал Абдула II бин ал-Хусейн и кралица Рания ал-Абдула в двореца в Аман в Хашемитско кралство Йордания, съпругата на българския президент беше облечена в елегантна рокля на НЕВЕНА.

Тоалетът с дължина под коляното и три четвърти ръкав в неутрален, топъл цвят, се отличава със сдържаност и с единствена декорация от триизмерност и дискретен колан. Силуетът на дрехата е женствен, а комбинацията от вталена и разкроена част, материя и безшумен детайл създава баланс между личност, фигура и повод. Линиите навсякъде са съзнателно търсени и внимателно разполагани за постигане на хармония между елементите.

Дъгата на ръкавната извивка е прибрана навътре, а овалът на деколтето е подчертан от триизмерни цветя. Мотивите на дантелата са ненарушени от видими шевове, плод на стотици часове фина ръчна работа. Материята под френската дантела в цвят персийски пясък е златисто розово сатенирана коприна, подчертаваща мекотата на тъканта върху нея.