Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Слава Богу, че българските власти отказаха да подпишат Пакта за миграцията, който маха държавните граници

Световният глобализаторски елит се кани да се самоубие публично на 11 декември в Маракеш. Там лидерите на неуточнен брой държави, вероятно над 100, се канят да подпишат глобалния пакт на ООН за “безопасна, организирана и редовна миграция”. С две думи – махайте границите и пускайте тълпите. Нека половин Африка се пресели в Швеция и Германия.

Пактът е намазан

с вазелин

– държавите уж не са длъжни да го спазват. Важното е желанието. Стар номер на мафията - първо целуваш ръка, а после малко по малко започваш да изпълняваш поръчките. Естествено, че след като се появи такъв световен документ, бюрократите веднага ще започнат да притискат държавите да го включат в националното си законодателство.

Слава Богу, българските власти се дръпнаха навреме. Отказаха се да го подписват и Австрия, Австралия, Естония, Хърватия, Чехия, Унгария, Италия, Израел, Полша, Словакия, САЩ и Швейцария. Големи колебания има в други страни. Засега твърдо ще го подписват Франция, Германия, Великобритания, Дания, Швеция, Норвегия.

Т.нар. “популисти” в подписващите държави хвърлят шапки, защото това вещае победа на евроизборите през пролетта. У нас и ГЕРБ, и БСП се усетиха навреме, само ДПС си остана на мултикултурни позиции – явно смята, че електоратът им е в кърпа вързан.

Европейските народи скърцат със зъби, но глухотата на евробюрокрацията напомня за кокошата слепота на френската аристокрация преди революцията. “Ако ЕС при подписването на пакта не бъде единен, ние

ще разочароваме нашите партньори

в Африка

и ще ги лишим от увереност – изръси еврокомисарят по миграцията Димитрис Аврамопулос. - Освен това, ЕС ще изглежда по-слаб и сам ще се изложи на удари!”

Колко още трябва да пострада Гърция, та да отпуши ушите на своя еврокомисар? Онзи ден гледам по телевизията един наш бивш зам.-министър на външните работи. Според него сега не било удобен момент България да подписва пакта, но напролет, след евроизборите, вече ще може. Сиреч избирателят е стадо овце, дайте първо да го вкараме в кошарата, пък после ще го острижем и ще опнем чеверметата.

В пакта има 23 ненаучно фантастични пожелания, но

липсва най-важното – волята на избирателите

Да отвориш границите значи да се откажеш от националния суверенитет. Това решение не може да се взема без референдум. Бюрократите обаче се пазят от референдумите като дявол от тамян и за себе си са прави, защото според анкетите почти 80 на сто от европейците искат да се засили охраната на външните граници на съюза.

Меркел вероятно ще бъде най-видният лидер в Маракеш. Нейната партия и без това върви надолу, но това ще я дръпне два пъти по-мощно. Алтернатива за Германия (евроскептиците) ликува и отсега мечтае за победа на евроизборите.

“Пактът на Сорос”, както го назовават злите езици, уж признава правата на държавите върху своите граници, но после обявява, че те трябва да пропускат мигрантите безпрепятствено, да ги хранят, лекуват, образоват, интегрират и да им оказват всякакво уважение. Даже май трябва да ги убеждават да тръгнат от родния си край към Европа и да им дават пари за път.

Трафикантите на хора са в паника – държавите ще национализират бизнеса ни!

Тук всеки юрист трябва да започне да си скубе косите. Тези в ООН не са ли чували, че миграцията по принцип е престъпление? Да минеш държавната граница без виза навсякъде е нарушение на закона. А сега държавата трябва даже да ти помага!

Все едно ООН да приеме “Глобален пакт за безопасно, организирано и редовно неплащане на данъци”. Пардон, това вече го има - офшорките. Но какво да кажем за “Глобален пакт за безопасна, организирана и редовна търговия с дамска плът”? Или с наркотици? По принцип е същото – глобален документ, който препоръчва да се нарушават националните закони.

Обаче мед капе

от устата на грантоедите

Професор Томас Бауер, председател на експертния съвет на Немските фондации по въпросите на интеграцията и миграцията, казва: “Главната цел на този пакт е да управлява миграцията по по-ефикасен начин, с разбирането, че когато миграцията се случва, това е международен проблем… и да си спомним, че мигрантите имат основни права, така че не можеш да стреляш по тях.

Трябва да им осигуриш храна, здравна помощ и други неща, от които имат нужда…”

Професорът обявява нова епоха в политологията и правната наука.

Досега се приемаше, че държавата има правото на насилие, за да защитава границите си и да налага ред. Сега се твърди, че тя не може да използва сила и дори е длъжна да помага на нарушителите! Следващата стъпка ще е държавата да помага на крадците и измамниците.

Да не забравяме, че мигрантът не е бежанец. Да, всяка държава е длъжна да дава убежище на тези, чиито живот и свобода са в опасност. Но тези, които търсят по-добър живот, не са бежанци.

Този пакт доказва старата теза, че глобалистите искат да подменят населението на Европа. Просто друго обяснение няма. Един от главните аргументи е, че континентът застарява и вече няма кой да работи. Кой утре ще плаща пенсиите?

Истината е точно обратната –

парите за пенсии отиват

за помощи на мигрантите

В Германия разходите от бюджета за последната вълна мигранти е между 20 и 25 милиарда евро годишно. В момента за издръжката на 1 мигрант работят и плащат данъци 12 германци. Швеция харчи за същата цел към 19 процента от бюджета си, по около 60 хиляди долара на пришълец годишно. Това са само разходите, без да броим политическата нестабилност, хаоса, изнасилванията и пораженията в социалната тъкан на Европа.

И как да няма кой да работи, като в цялата южна дъга на Европа младежката безработица е над 30 на сто? Има предостатъчно млади, образовани, културни млади хора, които се интегрират с лекота.

Пактът е изцяло в жанра фентъзи– списък от светли и благородни желания,

но без никакви сметки как реално ще се изпълнят. Според него парите растат по дърветата. Този пакт призовава да се наказват онези медии, които критикуват миграцията. Кой го е писал, саудитският престолонаследник?

Но лично мен най-много ме впечатлява самото слово на този странен документ. Ето например точка 11 в мой превод, не успях да намеря текста на български:

“Глобалният пакт предлага 360- градусова визия за интернационалната миграция и приема, че е нужен един всестранен подход, за да оптимизира цялостните ползи от миграцията, като в същото време се обръща към рисковете и предизвикателствата за индивидите и общностите в страните на произход, транзит и цел на пътуването… ала-бала-ала-бала-ала-бала… С този всестранен подход ние се опитваме да подпомогнем безопасната, организирана и редовна миграция, като намаляваме въздействието и негативния ефект на нерегулярната миграция чрез интернационалното сътрудничество и комбинацията от мерки, изложени в този глобален пакт… алабала-алабала-алабала” и така нататък, все така и все така, до тежко възпаление на мозъка.

Ужас! Кой звяр го е писал? Коя майка е родила този графоман? Бягайте, спасявайте се, световната бюрокрация я ухапа бясно куче!