Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Никой не можеше да повярва, че е възможно подобно завръщане. Той беше изгубил почти всичко, което можеше да бъде изгубено. От него се очакваше да се скрие в някоя мръсна дупка и никога повече да не надигне глава към слънцето. Циганският барон обаче успя да се вдигне от пепелта. Завръщането му е шумно и емоционално, какъвто впрочем е и целият му живот.

Преди дни Тайсън Фюри не се даде на машината за победи Дионтей Уайлдър. Публиката на бляскавия боксов мач в Ел Ей дори очакваше британецът да бъде обявен за победител. Съдиите тотално се разминаха в оценките си и се стигна до някакво странно равенство.

На пресконференцията след края на суперсблъсъка Фюри обяви, че е жестоко разочаравон от реферите, които са му откраднали победата. Изражението на лицето му обаче го издаде, че той ликува. Да, Циганският барон вътрешно се радваше на всичко, което преживя на американска земя. Той не само не се даде на големия шампион Уайлдър, но и показа, че е

готов отново да диктува правилата при най-тежките

И всичко това на фона на огромните проблеми, които го преследваха откакто през 2016 г. победи великия Владимир Кличко.

Именно онази победа се превърна в проклятие за Фюри. Фанфарите от изненадващия му триумф над украинеца още не бяха заглъхнали, когато беше обвинен в употребата на допинг. Големите акули в спорта реагираха мигновено и му отнеха всички пояси, които току-що беше спечелил. Наложиха му и двегодишно наказание сякаш за да го убедят, че е по-добре никога повече да не припарва до професионалния спорт.

Самият Фюри направи точно това, което очакваха всички от него - започна да се самоунищожава. Той натрупа килограми, а чашката с уиски не се разделяше с дясната му ръка. След това дойдоха и наркотиците. "Напивам се и

взимам кокаин

от понеделник

до неделя

Не мога да се справя с депресията и това е единственото, което ми помага. Приемам много кокаин. Наистина много. Защо ми е да го правя? Това си е моят живот, нали? Мога да правя с него каквото си поискам", попита риторично в най-тежкия си миг Фюри.

Горе-долу по това време се появи информация за лошото му финансово състояние. Само за няколко месеца той и атрактивната му жена успяха да изхарчат всички спечелени пари от мача с Кличко. След победата си британецът се хвалеше, че е богат и му е дошло времето да се радва на живота. Забавленията му обаче се оказаха твърде скъпи и той опря до заеми от приятели.

Завръщането на ринга със сигурност ще оправи тези неволи. Проблемите с допинга и дрогата изглежда също са останали на заден план. Фюри отново е в голямата игра, след като дори най-големият в световния бокс на този етап Антъни Джошуа не изключи възможността да се боксира с циганския барон.

"Ставам все по-добър, по-добър и по-добър.

Мога да победя всички в дивизията

В момента очаквам с огромно нетърпение как ще отговори Джошуа на моето предизвикателство. Това ще бъде най-големият мач в историята на Великобритания. Нека не разочароваме феновете", демонстрира завърналото му се самочувствие Тайсън Фюри.