Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

 

 

Тази година Дядо Коледа ни донесе неочакван бонус. Е, не е финансов, но все пак по-добре отколкото нищо.
След скандала с дипломатите агенти на ДС, премиерът обяви, че държавата най-накрая ще се отърси от хората, свързани с бившите служби на Държавна сигурност.
На всички Снегурачки, дядомразовци и други приказни герои на соца, намърдали се в българската приказка, ще им духнат под опашките. Нещо, което, честно казано, трябваше да се случи доста отдавна.
Като хора, свикнали само да гледат приказката отдалеч, защото тя винаги е за някой друг, искрено се надяваме, че намеренията на Бойко Борисов ще бъдат наистина приведени в изпълнение, а няма да си останем само с разказчетата до леглото за лека нощ. Ако може да се съди по действията на премиера, който скоростно се раздели с един министър и зам.-министър свързани със службите, може би този път историята наистина ще има щастлив край.
В този ред на мисли, след като се чистим от бившите агенти, може би не е зле да се погледне и към президентството. Там на доста висок пост стои един Дядо Коледа, който всъщност е дядо Мраз, че направо и Дядо Газ. Като истински приказен герой под прикритие, той дундурка останалите като него, защото знае - остави ли на сурвакарите да му прогонят джудженцата от чужбина, рано или късно ще дойде и неговият ред.
Нещо, което също трябваше да се случи доста отдавна.