Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Станимир Стоилов
Станимир Стоилов

Българският селекционер на Казахстан Станимир Стоилов разкри пред vesti.kz при какви обстоятелства би се разделил с националния отбор на бившата съветска република.

“Възможно е все някога да се върна да работя в България. В момента обаче не планирам подобен ход. Не съм получавал никакви предложения. Има вариант някой да се е свързвал с моите агенти. Не ме интересуват парите. Ако постъпят оферти от топотбори, може да помисля. Имам ангажимент с националния отбор на Казахстан, но ако има проблеми с организацията или условията за подготовка са лоши, може да си тръгна”, казва Стоилов.

Мъри бе назначен за селекционер на Казахстан на 1 март тази година, а преди това направи “Астана” 4 пъти поред шампион на страната.

В групата си от дивизия D на Лигата на нациите момчетата на Стоилов записаха до момента 1 победа, 3 равенства и 1 загуба. Още след предишния кръг те загубиха шанс за промоция.

“Винаги се боря за това, което се отнася до отбора и клуба. За себе си - рядко”, казва още българският треньор пред vesti.kz.