Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Oгнената стихия достигна и до дома на любимата риалити звезда Ким Кардашиян. Тя и съпругът й - рапърът Кание Уест, наеха частна пожарна, за да спасят от бедствието в Калифорния семейната вила на стойност 60 милиона долара. Имотът им се намира в комплекс "Хидън Хилс".

Вилата на Кардашиян и Уест е разположена по такъв начин, че ако бъде обхваната от пламъците, те ще се прехвърлят и на съседните домове. Поради тази причина съпрузите решили да наемат частен екип пожарникари, за да не допуснат подобен ход на събитията. Комплексът е проектиран от архитекта Арчибалд Хенсън през 50-те години на миналия век и е разположен на площ от 4,4 квадратни километра.

Той е от закрит тип и подслонява много знаменитости. Голяма част от съседите на Кардашиян продадоха жилищата си през последните години, негодуващи от папараците, които са по петите на семейството денонощно.

Застрашена от пожарите е и майката на Ким, която живее близо до нея с дъщеря си Кайли. Имението на Кание и Ким е изключително луксозно. То разполага с над 10 спални и 10 бани, има няколко басейна, фитнеси, кинозала и лично голф игрище. Семейството е имало и много домашни любимци, които се надяват да бъдат спасени.