Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Затова нямате работна ръка, карикатури такива - свиди ви се да се разделите с едни парички

"Изчезваме като нация, защото вcе по-малко xора вкарват паpи в бюджета. А cе yвеличават тези, които ги които ги консумират."

Не, бе, Мистър Индустриален Капитал.

Изчезваме като нация, защото цели български семейства емигрират, за да не аргатят на нелепи плантатори като теб. За да си родят деца някъде, където майките не биват тормозени и уволнявани за бременност, нито някаква циция публично им държи сметка, че буквално с раждането допринасят за демографската криза.

Няма такъв абсурд.

Консервативните ценности ще се избият една друга. Хем раждай деца, хем не се ползвай от автентично добри стимули да станеш майка и да си отгледаш детето адекватно.

Това е някакъв налуден, организиран набег изобщо срещу участието на жените на пазара на труда. Стигаме до абсурда, че работодателите у нас едновременно се вайкат, че няма работници И мечтаят да изблъскат половината останала им работна ръка обратно в кухнята, само и само да не плащат за добър период майчинство.

Затова именно нямате работна ръка, карикатури такива - защото ви се свиди изобщо да се разделите с едни парички. Да инвестирате в хората, които все още имате.

*От фейсбук

Коментара ()

Вашият коментар