Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

ПЕШО "ВЕРМАХТА" АРЕСТУВАН !?

Новината, че Петър Харалампиев – председател на Държавната агенция за българите в чужбина и още над 20 души, са задържани днес в рамките на спецоперация за разследване на корупционни практики в агенцията, е от тези новини, които наричаме ДЪЛГООЧАКВАНИ.

За корупционните практики в това подвластно на ВМРО ведомство се знае от години. А само преди една година медиите информираха, че Харалампиев е заснет с тениска на която е изписано името на нацистката германска армия "Wehrmacht" /"Вермахт"/. Тогава стана публично известно, че този фен на „Вермахта” е назначен за шеф на Агенцията по препоръка на вицепремиера Каракачанов. А самата Агенция е на пряко подчинение на Валери Симеонов. Изобщо „патриотично партийно гнездо”.

Фенове на нацизма у нас има много. Достатъчно е да посетите български стадион по време на футболен мач, за да се убедите с очите си в това. Нацизмът стана „мода” в България, защото е мода и в Русия. А днешните наши "нацисти" като по правило са русофили. Че съществува сериозен проблем показаха и следните факти:

1. Директорът на "Социално подпомагане" в министерството на отбраната Иво Антонов, бе качил снимка във Facebook, на която позираше пред танк "Майбах" с протегната за нацистки поздрав ръка. Естествено, това било „шега”!?

2. Пламен Узунов – съветник на президента Румен Радев, министър на вътрешните работи в служебното правителство на Огнян Герджиков, също демонстрира във Фейсбук нацистки снимки, на които се бе превъплатил в Хитлер.

3. През май 2017 г. зам.-регионалният министър Павел Тенев подаде оставка заради снимка с нацистки поздрав.

Корупцията е само следствие на объркани мозъци. Голяма част от афиширащите се днес като „националисти” и „патриоти” са лица, в чиито кратуни „вермахти” и „аврори” кънтят със страшна сила. те еднакво се кефят и на нацистката свастика и на комунистическата петолъчка. Татуират си ги.

В Македония, Украйна и Молдова е публична тайна,че българско гражданство без корупция не се получава. Далаверата с руски граждани от "български произход" е още по-интересна. Разбира се, едно е общественото мнение, а друго е какво конкретно ще установят държавните органи. Мисля обаче, че няма да им бъде трудно да разкрият партийните посредници, които обслужват корупционната верига за "българско гражданство".

Фактът е налице. Поредното срамно петно е лепнато на България от тези, които се афишират като „патриоти”.

*От фейсбук!