Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Маркъл мечтае за момиче, англичани залагат, че ще го кръстят на принцеса Даяна

Макар и очаквана, новината за бременността на Меган Маркъл успя да предизвика сензация. Още преди да сключи брак с принц Хари, красавицата бе обект на атаки и клюки, според които тя има срок, в който да дари съпруга си с наследник.

Двамата се ожениха през май тази година, а информацията за новото бебе идва пет месеца по-късно с официално съобщение от кралския двор.

Според правилата на кралството новината за нов член се съобщава първо на кралица Елизабет II. Хари й казал щастливата вест

по криптиран телефон. При раждането на принц Джордж принц Уилям информира лично Нейно Величество по същия начин.

За бебето на херцога и херцогинята на Съсекс останалите членове на семейството са разбрали по време на сватбата на внучката на кралицата принцеса Юджини, която се състоя преди две седмици. Бебето се очаква да се появи през пролетта.

Букмейкърите във Великобритания вече започнаха да приемат залози за пола и името на новия член на семейството. Именно те ще са основните облагодетелствани от новината. След сватбата на принц Уилям и Кейт Мидълтън залозите се превърнаха в печеливш бизнес за милиони.

В момента по-голяма част от хората залагат, че

бебето ще бъде момиче.

Според слуховете Меган сама си е предрекла то да бъде такова, след като преди години купила аксесоар с марката "Картие" и се зарекла един ден да го подари на дъщеря си. По традиция полът на бебето ще бъде запазен в тайна до момента на раждането.

Името на бебето също е сред най-обсъжданите теми. Кралското семейство е монархия с дълголетни традиции, което със сигурност означава, че детето на Хари и Меган ще носи име, зад което стои солидна история

Ако на бял свят се появи момиченце, според залозите е твърде вероятно Хари и Меган да го кръстят на покойната майка на принца - Даяна. Голямата британска букмейкърска кантора "Уилям Хил" и борсата за залагания "Бетфеър" потвърждават този вариант, като дават голям коефициент за печалба.

При момчетата се залага на имена, които имат връзка с кралския род. Сред най-обсъжданите са Албърт, както се е казвал прапрадядото на Хари, или Хенри, както е и истинското име на принца. При момичешките имена се споменава Алис - име с традиция в кралското семейство. Спряга се и Елизабет. Според залозите е малко вероятно да бъде избрано второто, тъй като

кралицата все още е жива.

Някои дори се опитват да отгатнат и коя ще е рождената дата на бъдещото бебе. Вече са приети няколко залога, че новият член на кралското семейство ще се роди на рождената дата на малкия принц Луи – третия наследник на Уилям и Кейт. Той е роден на 23 април.

И докато

залозите все повече се увеличават,

на бъдещата майка ще й се наложи да спазва още куп правила, които са вписани в протокола на кралското семейство. Американката няма право на бебешко парти, което е нещо традиционно в страната й. Тя ще трябва да роди бебето си под грижите на акушерки от кралската свита. Раждането на всяко дете в семейството се отбелязва с красиво съобщение на статив пред Бъкингамския дворец, за да може всеки да го види.

По подобие на Кейт Мидълтън и Меган Маркъл ще трябва да се вдигне на крака само няколко часа след раждането и да представи новия наследник пред света. Бебето задължително трябва да бъде кърмено, а на кръщенето си да носи масивна дантелена рокля, реплика на тази от 1841 г., която се е използвала при кръщаването на най-голямото дете на кралица Виктория.