Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Херцогинята на Кеймбридж Катрин Снимки: Ройтерс
Херцогинята на Кеймбридж Катрин Снимки: Ройтерс

Във вторник вечерта британската кралица Елизабет посрещна холандската кралска двойка на официален прием в Бъкингамския дворец. Гости на събитието бяха и останалите членове на кралското семейство, както и висши лица на Великобритания, разказва People.

Херцогинята на Кеймбридж Катрин, която също бе сред гостите, за пореден път отдаде почит на свекърва си - принцеса Даяна. Кейт се появи в двореца, носейки любимата тиара на Даяна. Вдигнатата на кок коса на херцогинята разкриваше перлени обеци, също бижу, притежавано от обичаната принцеса.

Това не е първият път, в който Кейт залага на този комплект от бижута. Миналата година тя съчета тиарата и обеците с розова рокля и колие, подарък от кралица Елизабет, на официален прием в чест на испанския крал Фелипе Шести и съпругата му Летисия.

На приема за холандското семейство красивата херцогиня носеше и друго бижу от кралската колекция - сватбеното колие на кралица Александра, любимо на кралицата майка Елизабет Боуз-Лайън. Синът на кралица Виктория - Едуард VII, подарява колието на съпругата си Александра Датска като сватбен подарък.

На роклята си Кейт бе закачила и кралски орден - персонален подарък, който кралицата дава на жените от кралското семейство. Орденът е с изображението на кралицата и в случая на Кейт е изобразен върху стъкло, преди това са се изработвали от слонова кост, но в защита на животните, Кейт отменя тази традиция.