Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Васил Тосев
Васил Тосев

Дълбокото поемане на дъха спасява „отписания“ Васил Тосев от сърдечна операция

Помага му да свали 50 килограма и да се изцери от високо кръвно, преддиабет

Дервишът за първи път разкрива как човек може да се излекува без лекарства

Васил Тосев е единственият българин, посветен за дервиш в центъра на суфите – град Коня в Турция, където 700 години пребивават танцуващите от ордена Мевлеви. Там получава дервишкото име Вели, което означава светец.

Когато е на 30 години тежи почти 110 кг при ръст 167 см.

Преди
Преди
Работи като продавач в оръжеен магазин в Пловдив и често споделя с приятелите си, че му е зле и му идва да се гръмне. Постоянно вдига кръвно, вие му се свят, трудно ходи и диша и буквално е „отписан“ от лекарите като безнадежден случай. Дори има планирана операция за поставяне на байпас. Тогава среща Иван Гарабитов, който променя живота му. Той е бивш тpeньop пo бopбa, а сега пoмaгa нa xopaтa дa oтcлaбнaт и дa живеят здpaвocлoвно. Ha пъpвo мяcтo поставя пpaвилнoтo дишaнe и твърди, че гoлямa чacт oт xopaтa дишaт нeпpaвилнo.

Днес Тосев е само 58 кг и преподава йога в зала в Пловдив.

След
След
Учи последователите си на целебно дишане и как да се радват на добро здраве. Опита си, който е натрупал е описал подробно в малка книжка „Поддръжка на човешкото тяло“, която е като наръчник за всеки, твърдо решен да си помогне сам.

Какви точно дихателни техники е приложил и как е постигнал всичко това, четете в хартиеното издание на брой 1/2018 на сп. "Космос".