Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Когато преди 3 години безследно изчезна тайният масон, енерго специалист и бивш шеф на ДАНС г-н Петко Сертов, това беше истинска изненада за българската разузнавателна и контраразузнавателна общност.

Когато обаче преди дни съпругата на шефа на Интерпол съобщи, че няма ни вест, ни кост от г-н Мън Хунвей, откакто е заминал за Китай, това бе наистина шок за цялата планета. Никой вече седмица не може да намери началника на топслужбата с централа в Лион, Франция, чиято основна функция е да координира полицейските служби по целия свят в издирването на хора. Как да издириш шеф на Интерпол?

Отговора знае само съпругата на г-н Петко Сертов, Емилия, която след като гледа цял месец безпомощното ни разузнаване, контраразузнаване и МВР, запали колата и го върна за ушите през ГКПП Кулата на родна земя. Предлагам г-жа Емилия Сертова веднага да бъде командирована да издири г-н Мън Хунвей, за да спре тревогите на семейството му. А после да бъде назначена на мястото му в централата на Интерпол в Лион. И там има силна нужда от истински специалисти.