Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

В началото Таня се притесняваше от тези дарби, но аз й казах, че те могат да се контролират. Ориентира се много бързо и постепенно

започна да ги овладява,

защото едно е да правиш нещо съзнателно и да го разбираш, друго е то да става на хаотичен принцип.

Постепено тя преоткриваше нови възможности, като някои неща дори не подозираше, че ги може, докато не ги направи.

Така стана и когато нейни познати помолиха да се помогне на техен близък - в много тежко състояние, белият му дроб събираше гной, опитвали с различни методи и медицински интервенции да му помогнат, но безуспешно. Лекарите бяха казали, че трябва да отрежат голяма част от белия дроб. Затова близките помолиха Таня, ако може, да направи нещо. Бяха в такова състояние, че не можеха да предоставят дори снимка на човека и Таня го потърси във фейсбук. Когато я видя, взе решение, че ще му помогне, и започна да се моли за него. Тя не изговаря на глас молитвите, прави го мълчаливо, но само след няколко дни този човек го изписаха с напълно здрав бял дроб, без да е правена никаква интервенция, без операция.

Таня се молеше, докато човекът напълно оздравя. Видях с очите си как се моли върху негова снимка, без да го познава, без да е контактувала с него. Просто решава да помогне на този човек и то се случва.

Понякога се обаждат и хора с други различни проблеми, не само здравословни. Помня примерно как веднъж в мое присъствие получи видение, че

предстои катастрофа

с автобус

Веднага попитах дали се отнася за мен, дали аз ще съм там. Успокои ме, че не става дума за мен, а за тежък инцидент, който ще стане на магистрала "Тракия". По-късно разбрах, че автобус на "Юнион-Ивкони" се е преобърнал и има жертви.

Ето и нещо, което мога да кажа с точност: на 10 февруари тази година тя имаше видение за предстояща война, в която войници убиват малки деца. Ужасните събития, които видя, се случиха само два месеца по-късно в Сирия.