Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Действително ли сме искрени, когато почитаме тези празници? Когато не предстоят избори всички партии се потапят и изчезват Цветан Цветанов и кметът на Велико Търново запалиха свещи в храма "Св. 40 мъченици" СНИМКА: Пресцентър на ПП ГЕРБ

По избори всички партии идват на най-високо ниво, иначе просто изчезват, каза председателят на ПГ на ГЕРБ

Аз съм тук вече 11-та поредна година и знаете ли колко интересно е, когато предстоят избори всички политически сили са тук, от най-високо политическо ниво на всяка партия. Когато обаче няма избори всички се потапят, просто изчезват и всъщност това е моментът, в който трябва да си направим равносметка дали действително сме искрени, когато почитаме тези празници. Това каза лидерът на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов, който е в старата столица Велико Търново за тържествата по случай 110 години от обявяването на независимостта на България.

Дали действително сме искрени, когато говорим за тази дата? Честит празник на всички, които се стараят ежегодно да бъдат тук. 11 години, когато съм идвал на 22 септември, винаги съм смятал, че това е най-високата дата, която може да ни даде тази независимост, за която всеки един ежедневно говори, каза още Цветанов.