Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

 

Японската порноактриса Саори Хара, която влиза в историята с участието си в първия 3D порнофилм, е на път да откаже стотици момичета от 3D порното.
"Невероятно трудно е. Снимала съм се в стотина филми за възрастни. Снимачният ден е дълъг, изморяваш се, продължава на другия ден и на третия вече всичко е заснето.
Започнахме снимките на "Секс и Дзен" през август. И до ден днешен продължават и продължават. Критериите на продуцентите са извънземни. Карат ни да повтаряме всяка сцена по десетки пъти. Май никой не им е казал, че можеш да направиш сто дубъла на романтична вечеря в ресторант, но когато двама са те запълнили отвсякъде, става малко по-сложно", гневи се хубавелката. Премиерата на епичното порно ще бъде в началото на 2011 г. Според продуцентите филмът, който се развива в древната японска империя, ще влезе в историята и със сцената един мъж задоволява едновременно 100 жени.


Междувременно благодарение на иновации на компанията Glacier почти всяко DVD да се конвертира в 3D версия.


"Когато продуцентите схванат системата, филмите ще се правят така, че краката на актрисата ще ви обгръщат, а вие ще се кефите, че сте главният герой в мармалада", обяснява Тони Рос, президент на компанията.


Неговата фирма продава проекторите на скромната цена от 1899 долара, с които да превърнете домашното си забавление в нещо повече от воайорско упражнение.