Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Колко феминистки сълзи се изляха по другарките от "Me too" - 10-15 години по-късно се сетили, че не им било елегантно да спят с продуценти

Колко феминистки сълзи, колко нещо се изляха по другарките от "Me too", понеже въпросните се договаряли за секс срещу филмови роли, от които да изкарват по 10-тина милиона долара, но 10-15 години по-късно се сетили, че не им било много елегантно да спят с продуценти и др. богати мъже с цел кариерно израстване, и почнаха да врякат колко лошо нещо е да се навиваш на такива оферти :D.

Дали не е ирония Азия Ардженто - една от лидерките на "Me too", да е платила 380 000 $ на някакъв млад актьор да си мълчи затова, че преди няколко години смелата боркиня срещу сексуалния тормоз принудила 17-годишния тогава младеж, който играл неин син в някакъв филм, да правят секс в хотелска стая в Калифорния :)

П.П. Въобще не вярвам да го е насилвала. По-скоро младежът се е израдвал на възможността за... нали - точно както ми туу -кокошките на възможността да са звезди в блокбъстъри.

Коментара ()

Вашият коментар