Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Деси на връчването на първите награди на името на баща и? - обичания журналист Димитър Цонев  СНИМКА: ЙОРДАН СИМЕОНОВ
Деси на връчването на първите награди на името на баща и? - обичания журналист Димитър Цонев СНИМКА: ЙОРДАН СИМЕОНОВ

Деси Цонева започва работа в “На кафе” от есенния сезон. Тя ще бъде едно от новите попълнения в предаването, обясниха за “24 часа” хора от екипа. Деси ще бъде звезден репортер - ще среща зрителите с известни хора.

Ясни са и още две от новите лица на магазинното предаване. Биляна Запрянова, която има дългогодишен опит като редактор, и Маги Желязкова, която беше сред коментаторите на “ВИП Брадър” в “На кафе”, също влизат в него.

Миналата седмица от Нова тв официално обявиха, че “На кафе” ще се завърне в ефир през септември с обновено студио, нова визия и изцяло променена концепция, в която акцент ще са най-известните личности от България и света. “Позитивното настроение ще допълват живите репортажи от различни точки на страната и атрактивни нови лица, които ще обсъждат темите на деня с усмивка и без да прекрачват границите на добрия вкус”, обясниха тогава от телевизията.

Новата концепция на “На кафе” ще заложи основно на звездните интервюта и репортажи. Така и Деси Цонева се вмества идеално в нея - има достатъчно опит зад гърба си с такива.