Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Тийнейджърът, наръгал връстник заради колаж, се върнал на мястото да си вземе очилата.  В деня на инцидента 15-годишния се обадил на другото момче, за да си организират бой

15-годишният Д.В. , който наръга в края на миналата седмица 16-годишно момче заради колаж в интернет, дори се върнал на мястото на престъплението, за да си вземе очилата. Там вече се били събрали хора, но той не проявил никаква загриженост и не се поинтересувал как е пострадалият. Това стан ясно от думите на градския прокурор Емилия Русинова.

Тя обясни, че конфликтът между двамата бил по време на учебната година - 26-27 дни преди самото престъпление. В деня на инцидента 15-годишния се обадил на другото момче, за да си организират бой. По-малкият отишъл на адреса, където живеел техен съученик и брат му. 

Чрез брата той привикал 16-годишния и тогава го наръгал с ловджийския нож. Ножът бил 30-сантиметров и с 18-сантиметрово острие. Момчето специално търсило този нож в дома си.

По думите на шефа на СДВР клиповете не били само срещу 15-годишния, а и срещу други.

"Ученическа работа", заключи Ивайло Иванов. 

Градският прокурор Русинова съобщи и докъде е стигнало досъдебното производство за смъртта на охранителя на строежа на Партийния дом. Делото се води за смърт по непредпазливост, но няма обвиняеми.

Това, което е открито при огледа, е, че до ямата, където е паднал младежът е намерена чашка от кафе,0 а в самата дупка- бъркалка.

Разпитани са служители на НСО, които потвърдиха, че са го видели да отива до кафе машината. Иззети са видеозаписи, но към самия обект не е имало насочена камера. 

При втория оглед са намерени знаци, които показват, че има отворена шахта, каза Емилия Русинова. 25-годишният охранител е починал от черепна-мозъчна, гръдна и коремна травма

Четете още:

Никола Дафинов, лагерник в Ловеч: Убиваха от бой с тояги, труповете - в клозета, а после на прасетата

Ученичката Александра Начева пред световна титла и при жените

Коментара ()

Вашият коментар