Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Цветан Цветанов. Кадър БНТ
Цветан Цветанов. Кадър БНТ

В една дълга връзка винаги има страст. Така отвърна зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов на въпрос за драматизма в отношенията на най-голямата партия с коалиционния партньор - "Обединени патриоти". Коментара си той направи току-що в предаването на БНТ "Панорама".

Решението на Конституционния съд, че Истанбулската конвенция противоречи на конституцията, поставя точка на темата. Остава борбата ни срещу насилието с други средства, обяви още край на сагата Цветанов.

"БСП е безотговорна позиция, отстрани и коалиционния си партньор Спас Панчев, а си взеха националисти в лицето на Симеон Костадинов. Заиграването със страховете на хората по теми като чумата по козите и овцете е недопустимо. Ако има разрастване на епидемия, БСП ще понесе ли отговорността?", попита заместникът на Бойко Борисов в ГЕРБ.

БСП и президентът искат да влязат във властта през служебния вход, категоричен е Цветанов.

Партньорството със САЩ остава ключово за Европа, подчерта лидерът на депутатите от ГЕРБ.

Не е честно да се създават внушения срещу председателя на конфедерацията на работодателите, защити Цветанов Кирил Домусчиев, срещу когото в последните дни се изсипаха съмнения, че управляващите работят в негов интерес.