Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Морски бриз, златни пясъци и коктейл в ръка… какво друго му трябва на човек за перфектната лятна почивка? А ако добавиш към тази комбинация и талон от най-новата моментна лотарийна игра “Супер късмет през лятото”, можеш да се подсигуриш ваканцията ти никога да не спира!

Най-новата моментна лотарийна игра е перлата в океана на СПОРТ ТОТО и е подготвила рекордни суми и специални бонуси за летния сезон! Общо печалбите в билета са на стойност 15 000 000 лева, а най-голямата печалба е в размер на 500 000 лева! Очакват те още слънчеви печалби – 7 по 100 000 лева, 15 по 15 000 лева, както и стотици хиляди печалби от 3 до 5 000 лева! Стойността на талона е само 5 лева, далеч по-евтино от цената за чадър или шезлонг на плажа. Но с една от печалбите на “Супер късмет през лятото”, можеш да си купиш цял плаж, а защо не дори и екзотичен остров!

За да бъде лятото ти незабравимо, СПОРТ ТОТО и NEW WAVE HOLIDAYS са приготвили и допълнителни награди – общо седемнадесет почивки на българското Черноморие! Вече осем късметлии бяха изненадани и получиха ваучер за 3-дневна почивка на база ALL INCLUSIVE заедно с най-близките си хора. Всяка неделя до 18.08.2018 г. ще бъдат изтеглени следващите номера на квитанции и още шестнадесет нови късметлии ще се запътят към своето тридневно морско приключение в луксозните родни хотели. С това изненадите не спират, защото един СУПЕР КЪСМЕТЛИЯ ще получи едноседмична почивка за двама! Номерът на талона му ще бъде изтеглен на дата 19.08.2018 г. от всички регистрирани квитанции за играта. Затова не се отчайвай! Ако искаш да се докоснеш до късмета и да се заредиш с лятно настроение, просто избери своя талон на МЛИ “Супер късмет през лятото”. А в случай, че не печелиш директна парична печалба, регистрирай квитанцията си на https://lottery.toto.bg/ и стани един от следващите отпускари! СУПЕР КЪСМЕТ ПРЕЗ ЛЯТОТО - спечели рекордни суми или почивка на Черноморието!