Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Снимка от гражданския брак, който сключиха вчера Емилия и Жорж Бахур
Снимка от гражданския брак, който сключиха вчера Емилия и Жорж Бахур

Двамата подписаха

граждански брак 2 месеца

след трагичната смърт

на сина на младоженеца

“Да!” Тази кратка думичка беляза 21 юли за фолкпевицата Емилия, която вече носи фамилията Башур.

Тя и сирийският бизнесмен Жорж Башур сключиха граждански брак със скромна и тиха церемония в София вчера. За повода Емилия бе избрала бял втален тоалет с 3D дантели и букет от рози и орхидеи. Халката на младоженката е бяла, инкрустирана със скъпоценни камъни, а тази на Башур - бяла, но изчистена. Веднага след подписването младоженците са заминали за морето.

След подписването Емилия и Жорж Башур заминали на море.  СНИМКИ: ФЕЙСБУК ПРОФИЛ НА ЖОРЖ БАШУР
След подписването Емилия и Жорж Башур заминали на море. СНИМКИ: ФЕЙСБУК ПРОФИЛ НА ЖОРЖ БАШУР

Освен че потвърдиха бракосъчетанието си, двамата не пожелаха да разказват повече подробности, както и да разпространяват снимки от ритуала.

Само преди два месеца те преживяха огромна трагедия, след като при катастрофа в края на май почина синът на Башур - 19-годишният Феди.

Синът на сирийския бизнесмен, който почина след тежка катастрофа.
Синът на сирийския бизнесмен, който почина след тежка катастрофа.

Емилия преживя тежко загубата на доведения си син и спря участията си за 40 дни. В края на траура тя му посвети и балада. Прочувствената песен се казва “Завинаги” и започва с речитатив, в който певицата отправя послание към младежа: “Единственото, което ни остава, е да вярваме, че си на по-добро място и да те обичаме, обичаме, обичаме...”.

Двойката е заедно от няколко месеца, а през март Емилия

получи красив

годежен пръстен

и предложение

за брак

В свои интервюта и постове във фейсбук изпълнителката разказва колко е щастлива и как чак сега е срещнала голямата любов.

Тя вече има един провален брак зад гърба си с митничаря Красимир Георгиев. След развода с него заживя с бизнесмена Коко Динев, от когото има две деца - Иван, на 10 г. и Мира, на 2 г. След неуспешните връзки сега Емилия срещна любовта и романтиката, от които винаги е имала нужда. За Свети Валентин любимият ѝ Жорж Башур ѝ поднася огромен букет рози, а за рождения ѝ ден - торта. Тогава пада на колене с предложение за брак. В статус във фейсбук той ѝ обещава да я обича, докато диша.