Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

МИРА ДОБРЕВА
МИРА ДОБРЕВА

“Пак са ни ограбили! Пак, пак, пак и пак!!! Докато спим... Изчадия адови, вас спокоен сън ще ви намери ли някога?” Гневните изречения са краткият, но емоционален пост на Мира Добрева във фейсбук, написани веднага след като сутринта на 21 юли открива, че пак са ограбили дома ѝ.

“Вкъщи бяхме само аз и синът ми. Жоро (Торнев, съпругът ѝ - б.а.) и дъщеря ми ги нямаше. И точно преди да си легнем, синът ми, уплашен от предишните кражби, започва да ме разпитва за тях. Успокоих го, че няма нищо страшно, имаме видеонаблюдение, СОТ, жива охрана. И отворих прозореца, защото е топло”, разказа водещата на БНТ пред “24 часа”.

Все пак, притеснена от разговора с детето, прибира в спалнята при себе си ценните неща - пари, документи, ключовете на колата, а детето заключва стаята си.

Сутринта посяга към дамската си чанта, за да извади оттам слушалките си, и разбира, че я няма.

“За пети път ме крадат. Първия път беше на улицата, когато ми взеха 600 лв. от чантата. Оттогава не нося пари със себе си. Следващите пъти ограбваха дома ни, поради което вкъщи вече не държим нищо ценно. Сега направиха сефтето на новото ни жилище”, разказва Добрева.

Тя планирала забавен семеен ден със сина си, да потичат, да покарат колела. И за да го успокои след среднощния обир и посещенията на полицаи, тв водещата го беше завела следобед на Витоша.

“Толкова съм гневна. Подобни неща слагат бариери в нашия живот, вдигаме огради, събужда се недоверие, очакване за нещо лошо, преди да заспиш. Материалните щети също не са за пренебрегване, защото човек работи, но за крадците ли”, каза Добрева.

Тв водещата обясни, че нищо голямо и ценно не е изчезнало от дома ѝ. Успя и да се пошегува, че не ѝ се искало да се раздели по този начин с чантата си. За нея и семейството ѝ обаче остава ужасът от наглите крадци.