Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Русата дама, която прегръща играчите

Ако се загледате, ще видите, че на официалната скамейка на Хърватия стои руса дама. Накрая прегръща играчите, мята се да закрие фанелката на Субашич с приятеля му, говори с треньора Далич, чак има и пълен достъп до съблекалнята (освен президент Грабар-Китарович:)

Това не е нечия булка с връзки, а менажерът на отбора Ива Оливари, първата жена в хрв футбол, допусната до скамейката. Слагат я на нея от Европейското 2016 и така Ива започва да пише история в този спорт един вид.

Ива е бивша тенисистка, която учи в Америка и след обявяването на независимостта се връща в родината. Започва в международния отдел на Футболния съюз, а откак Шукер му е шеф, е менажер на националния отбор. Тя отговаря за цялата администрация, връзките с УЕФА и ФИФА, международните отношения и контакти, самолети, хотели, храна, та чак дали работят телевизорите и джойстиковете на играчите. И не, не пере екипите, за това си има двама бабанки.

Ива е успяла не само да работи на вече 4 европейски и 4 световни първенства, ами и да се задоми за спортен журналист и да му роди деца.

Не просто рус, ами направо светъл пример.

От фейсбук

Виж още любопитни истории за хърватите тук.

Коментара ()

Вашият коментар