Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

СНИМКИ: Пресцентър на ПП ГЕРБ
СНИМКИ: Пресцентър на ПП ГЕРБ

Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов присъства на съвместна среща между структурите Младежи ГЕРБ-София и МГЕРБ-София област. Събитието се проведе в Централата на ГЕРБ в София, като в него участваха и координаторите на двете структури Ивайло Петков и Васил Цветков, който е и народен представител, съобщават от пресцентъра на партията.

Пред младите хора Цветанов заяви, че ще разчита на тях в предстоящите кампании за европейските и местните избори през 2019 г. Младежите споделиха притесненията си пред зам.-председателя на ГЕРБ относно набиращия сили феномен фалшиви новини, които целят манипулиране на общественото мнение и насаждане на език на омразата.

Цветан Цветанов обясни, че МГЕРБ имат съществена роля в борбата с това неприятно явление чрез личната си комуникация с хората, както и чрез разобличаването на фалшивата информация онлайн.

"Като млади хора е важно да противодействате на популизма и фалшивите новини, а единственият начин е като разпространявате истината и служите като пример за морално и етично поведение в ежедневието си," каза Цветанов.