Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Чаровната Натали сериозно смути държавната власт, която искаше да я използва за реклама пред света, а сега гледа как да я замете под килима

Владимир Путин дава мило и драго страната му да се представи на ниво в организацията на световното първенство по футбол. Руският президент похарчи милиарди от държавната хазна и принуди близките му олигарси да извадят още толкова само и само да бъде изпипан всеки детайл около престижното домакинство.

Построиха се чисто нови стадиони, прокараха се пътища, лъснаха се хотели и метростанции. Дори безкомпромисните полицаи минаха през курсове как да бият по-любезно самозабравили се гости от чужбина.

Усилията дадоха резултат и светът наистина хареса подготовката на домакините. Но както често се случва при толкова амбициозни организации, в кацата с мед попадна лъжичка катран. Домакините много се бяха похвалили, че само по техните географски ширини може да се види женска хубост, каквато втора на света няма. Намери се и символ на ненадминатия руски чар – една страхотна блондинка, която подкрепяше бурно националния отбор и събираше очите на чужденци и фенове. Сладкото девойче аха да бъде поканена в Кремъл, за да получи орден за специални заслуги, когато коварни репортери разкриха скандална подробност от миналото й.

Оказа се, че бляскавата реклама на руската женственост и чар е опитна порноактриса, участвала във филми, които биха засрамили и изпечени морски вълци. Новината буквално взриви не само руските, но и медиите по целия свят. Всичко излезе на бял свят, когато един от твърде любопитните журналисти на трибуните изглежда се абстрахира от страхотното тяло на руската красавица и разгледа по-подробно акредитацията й. След това явно скучаещият репортер реши да се зарови в интернет, за да извади любопитни подробности за мис Красота на световното.

От клик на клик с мишката чужденецът попаднал на истинска златна мина. Сам не могъл да повярва на късмета си, когато невинното на пръв поглед девойче му се усмихнало от авторитетен порносайт. И в този случай не ставало дума за онези фалшиви клипове, които уж ни показват секс изявите на популярни личности. Рускинята е сменила само името си, иначе всичко друго си е истинско.

Натали Немчинова започва своята кариера във филми за възрастни през 2016 г. Преди това печели различни конкурси за красота и дори грабва титлата "Мис Москва" през 2007 г. Дефилирането по модните подиуми обаче не носи достатъчно силни емоции на Натали, а и се оказва не особено доходоносен бизнес за младата и изключително красива блондинка.

Затова тя търси реализация там, където моментално биха оценили качествата й и биха платили добре, за да си осигурят услугите й. Популярни продуценти на филми за възрастни буквално ще се избият, за да я привлекат на своя страна. Тя е всичко това, което толкова много се цени в този тип индустрия. Красива е, изглежда невинна, но й липсват задръжки пред камерата.

Съчетанието на тези качества й носи бърза реализация в секс филмите. Натали се снима в десетки продукции и съвсем се отказва от дефилирането по конкурси за красота. Прави го от удоволствие и за пари, а не от някаква принуда.

В това отношение Натали се различава от повечето момичета, които тръгват по този път. Много от тях са израснали в крайна бедност или са били жертви на сексуално насилие и по-късно през живота си се впускат в порноиндустрията, за да спечелят пари и да заглушат гласа на демоните в главата си.

Руската красавица няма подобни проблеми. Тя се снима, за да се забавлява. По същата причина ходи и на мачове. Това не е рекламен трик или опит да се уреди с богато гадже футболист. Натали обича играта и от най-ранна детска възраст ходи с баща си на мачове на националния отбор. Забелязана е и на европейското преди две години, но тогава никой не разкрива с какво се занимава чаровната красавица.

Сега вече е известна, но очевидно повече няма да се ползва с благоразположението на официалната власт. Напротив, държавните медии сякаш забравиха за съществуването й, въпреки че порнозвездата продължава да е истинска сензация за английските таблоиди. Самата Натали все още не е склонила да даде пространно интервю, за да разкаже повече за атрактивното си ежедневие, но гостите на мондиала с нетърпение чакат следващия мач на Сборная, за да й се полюбуват на живо.

Още четете: 

Джака взриви световен скандал, за да отмъсти за татко

Мъжът, помогнал за залавянето на затворника беглец от Ловеч, пред “168 часа”: Бях очи в очи с него! Мислех, че вече е заровил дядо ми