Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Прехвалените “петли” искат с измама да стават световни шампиони.

Франция и Англия стреляха по футбола! И то с бойни патрони! Само така може да бъде определен мачът между двата отбора, който завърши с гръмкия резултат 0:0. Букмейкърите още се проклинат, че са включили този "сблъсък" в листата си. Опитните комарджии яко са залагали именно на равенство без голове, явно осъзнавайки какъв срам са готови да си докарат на главата двата европейски отбора.

И французи, и датчани ги уреждаше идеално равният резултат. "Петлите" бяха сигурни първенци в групата, а "червеният динамит" се нуждаеше от точката, за да не даде никакъв шанс на Австралия да ги измести от второто място. Подчинени на идеята, че тепърва ги очакват тежки мачове, "сини" и "червени" изиграха мач, който приличаше повече на софт еротика от златните години на германското порно.

Грубияните от двата тима прибраха секирите, а на терена цареше дружеска атмосфера. Много рядко някой от нападателите се престрашаваше да бие към вратата на противника, за да не стане някоя грешка. Подлите изяви на двата отбора тотално вбесиха феновете им на терена, които през второто полувреме не спряха да ги освиркват.

Само си представете какво става в душата ти, когато платиш хиляди евро за самолетни билети, хотелски резервации, ресторанти и билети за метрото, и накрая те направят свидетел на подобна порнография. Много от феновете на "петлите" попитаха в социалните мрежи дали техните любимци ще се чувстват горди, ако успеят да се промъкнат до финала с подобни измами.

Световните медии бяха доста по-умерени, разказвайки за един скучен мач, в който двата отбора не са имали никакъв стимул да търсят победата и това предопределило крайния изход.

Най-лошото е, че подобни фалшиви мачове на световното просто няма как да бъдат избегнати. ФИФА нарочно слага в един и същи час последните двубои от квалификационните групи, за да бъдат осуетени тънките сметки. Но французи и датчани доказаха, че сметките винаги могат да бъдат направени, а феърплеят лесно бива стъпкван в калта, когато става дума за преследването на високите цели.