Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Невиждана суматоха от "мутренските" години - Маджо си сменя паспорта в МВР

Михалев с кортеж пред МВР

Проблеми с документите накараха митичния основател на СИК Младен Михалев-Маджо да отиде на посещение в МВР, показват снимки, направени от папараците на "България Днес". Изправен пред възможността да не може да напусне страната, Маджо лично отиде в централата на

Гранична полиция на столичния бул. "Мария Луиза". Там е единственото място, където се изпълняват експресни поръчки за задграничен паспорт. Условието е заявлението да се подаде лично. Именно то накара и Маджо да зареже бизнес делата си, за да се яви в полицията.

Както обикновено бронираният му мерцедес бе обграден от две лъскави лимузини. Като допълнителна мярка за сигурност лимузината на Михалев е окичена и с гора от антени. С тяхна помощ се заглушават всякакви радио- и мобилни сигнали около лимузината. Секунди преди лимузината на Маджо да пристигне, пред полицейската сграда паркира лъскав джип.

Возещите се в него гардове моментално огледаха района. Част от тях останаха по ъглите на близките преки. Колегите им от третата кола от своя страна направиха кордон около Михалев. 

Още четете в "България днес"

Коментара ()

Вашият коментар