Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Роби Уилямс е закъснял подражател! Ние това го минахме зимата още.. Роби Уилямс показва неприличния жест. Кадър от тв екрана

"Роби Уилямс показал среден пръст по телевизията. Не се заяждам, ама е закъснял подражател, ние това го минахме зимата още..." Това написа програмният директор на БНТ Емил Кошлуков в профила си във Фейсбук.

През февруари т.г.  самият Кошлуков показа неприличния жест по време на тв предаване на живо при разговор с еколози. По-късно той поднесе своите извинения.

“Нямам никакво оправдание. Дължа извинение за неприличния жест, който направих в петък в това студио. Той беше провокиран от подобни жестове, придружени с обиди срещу мои колеги от БНТ, но това не ме оправдава”, заяви Кошлуков.

“И като дисидент, и като политически затворник, и като студентски опозиционен лидер съм имал далеч по-напрегнати ситуации. Съжалявам за това, което стана. Няма да се повтори повече”, обеща Кошлуков. Но добави, че ако пак атакуват журналист, отново ще реагира, но по-възпитано.

“В моя светоглед има четири съсловия, четири професии, които са недосегаеми - полицай, лекар, учител и журналист”, обясни той. “Помня времето, в което нямаше свободно слово и демокрация. Така че всеки, който нападне журналист, посегне на полицай, който си позволи да бие учител и лекар - реагирам първосигнално”, каза Кошлуков.

Въпреки извиненията на Кошлуков, Съветът за електронни медии глоби БНТ с 3000 лв. заради неприличния му  жест, с който водещият на “Още от деня" нарушил добрите нрави и съответно закона за радиото и телевизията.

Коментара ()

Вашият коментар