Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Нещо много показателно за някои така наречени български "интелектуалци". Идва един от тях да ми иска приятелство във фейсбук. Някакъв професор, дето го знаех от предаванията на Кеворк Кеворкян.

Задачата му беше да плюе тогавашния президент Плевнелиев. Приех. Професорът и дори "академик" (нали има още една академия) се държеше прилично до момента, когато не му хареса нещо, което написах за стихотворение на Петко Славейков.

И ме блокира след този порой от заклинания: "Petar Ivanov: "Това е ВАЗОВ бе, гад! “Руский Бог... ега ти” (с 2 грешки).

Това е вече много за мен, понеже е богохулство!

И да ти кажа, Косьо Ми, ти си един от убийците на България, гнусен педал!"

И отдолу сложил снимка на велосипеден педал:)

Пускам го това, тъй като е фундаментално поне според скромното ми мнение. Въпросният професор ми търси грешки:) Сигурно едната според него е, че съм написал Бог с главна буква...ами винаги така съм писал. На това ме научиха вкъщи.

Чудех се коя е втората грешка? Руский е по стихотворението на Славейков. Накрая разбрах..."ега ти" се пише слято..."егати":) Та професорът, който е толкова прост, че смята стихотворението на Славейков за стихотворение на Вазов, ми брои грешките :) Много е тъжно за децата и младежите в България. С подобни събеседници от кохортата на Кеворк Кеворкян и при това "професори" няма как да стане.

*Коментарът е от фейсбук