Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

ВЪЗПИТАНИЕТО ИМА ПРИОРИТЕТ ПРЕД ОБРАЗОВАНИЕТО. ЧОВЕК СЕ СЪЗДАВА ОТ ВЪЗПИТАНИЕТО.

ЕКЗЮПЕРИ

Младеж наръган посред бял ден след като е направил забележка на деца да не хвърлят семки в тролея.

Познавам 90 годишен човек, който преди 80 години, когато бил на 10 се изплюл на земята и го видял стражар (тогава били стражари ). И до днес разказва как водил за ухото в училище, от там викали майка му и какъв срам било. Представяте ли си помни го 80 години.

А сега какво става, правиш забележка затова, че плюеш семки в тролея и вместо и другите да се присъединят и накажат хулигана, тебе те наръгват. Знаете ли кога това момче, или други като него ще направят пак забележка за чистота на някой - НИКОГА.

И няма никакво значение дали мърльовците са били циганчета, българчета или турчета. Не е важен етноса, а липсата на възпитание в семейството, училището и обществото като цяло.

Колкото до престъпника с ножа , него не го коментирам. Той трябва да си понесе заслуженото наказание по законовия ред и да отиде там където му е мястото.

Него не коментирам , думата ми е че расте поредно невъзпитано поколение, възпитавано от невъзпитани родители. И ако не се промени нещо в семейството, училището и държавата нещата стремглаво се насочват към пропастта.

*Коментарът е от фейсбук