Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Онзи ден си говорихме на моята стена за расизма и хранителната среда за него. Ама защо се вторачваме в полуграмотни момчета и момичета от факелните шествия, когато расизъм се лее от националните телевизии. Чета днес, че социологът Андрей Райчев бил сравнил по Нова ТВ професия с етническа група. Това е за Нобелова награда. Лекарите били крали повече от циганите. Къде е СЕМ? Бива ли да се допуска подобно слово на омразата. Или ще кажете...ами Райчев на практика защитава циганите. Ега ти. Ами докторите от ромски произход като какви крадат повече? Като лекари или като роми?

Райчев: "Ще ме извините, но лекарите влачат... отвлачват - не всички... Но тези лекари, които влачат, отвлачват или крадат повече от циганите в тая държава! Не се шегувам. Ако сметнете в пари, ще видите"

Уф, май съм в серия след идиотското изказване на Андрей Райчев. Лекарите били най-крадливите в България. Ама има ли лекарска гилдия, мама му стара. Не съм зъл човек, но ако този му се наложи да го оперират по спешност...ами да го направят без упойка. Никъде в Хипократовата клетва не се говори за упойка. Да го спасят, но да го боли. Хем хуманно (спасяват го), хем възпитателно. Човек би трябвало да е отговорен за думите си. Или викате...лекарите са толкова корумпирани, че като си плати упойката ще му я сложат. Поне хирургът да му вземе срещу упойката половината голф игрища.