Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Труп на жена беше открит захвърлен до плажа на сицилианския град Катания „Ла Плая” на 22 април, съобщиха италианските медии. Според в.”Република” той бил идентифициран от властите – става въпрос за 30-годишната Николина Маринова. Полицията предполага, че тя е била убита с изстрел в лицето. Разследването се води в средите на проституцията. Според хипотезите вероятен убиец е бил или клиент, или протектор на жертвата.

Властите са идентифицирали жертвата благодарение на процедура за разпознаване на пръстовите отпечатъци. Намерено е и фотокопие на стар документ на жената.

Българката имала значителни рани по лицето и главата, както и много кръв по себе си. Тя била само по сутиен и яке. Според съдебните лекари смъртта е настъпила 3 дни преди откриването на тялото. Изключено е наличието на сексуално насилие върху жертвата. Властите са открили дело за убийство.

Трупът на българката до плажа бил видян случайно от чужда туристка, която подала сигнал до Финансовата гвардия. Трупът бил облегнат на стена до плажа, сякаш жената била седнала насред намиращия се там боклук.

Четете още:

Над 10 служители на ДАИ в ареста след акция на Спецпрокуратура, ГДБОП и ДАНС! От 300 до 600 евро взимали от транспортни фирми

Трагедия в Торонто: 10 загинали и 15 ранени при нападение с ван, който се вразя в пешеходци на оживено кръстовище. Вижте как задържаха шофьора (Видео, Снимки)