Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Пдоземният гараж на бл.161 в бургаския к-с "Славейков", където е открит Александър.
Пдоземният гараж на бл.161 в бургаския к-с "Славейков", където е открит Александър.

Прощалното писмо, което 30-годишният Александър С., открит с огнестрелна рана на паркинг в Бургас, оставил на своите близки било лаконично.

В него младият мъж молел за прошка и още веднъж засвидетелствал любовта си към тях, разкриха разследващи.

Търговецът на коли бе открит от приятелката си в подземния паркинг на бл.161 в к-с "Славейков" през нощта на 22 април. Двойката живеела на 3-я етаж в същия блок и празнувала рожден ден на свой приятел. 

Около 21,30 ч. Александър казал, че излиза за малко и повече не се появил. След час приятелите му започнали да го търсят. Така се натъкнали на окървавеното тяло, паднало на едно от празните паркоместа в паркинга.

Още при първоначалния оглед до трупа е открит пистолет, 22 калибър със заглушител и патрон в цевта. На земята са намерени две гилзи.

Огнестрелната рана е в областта на слепоочието на 30-годишния мъж, който остава в тежко състояние. Той е в кома, на апаратно дишане в отделението по реанимация към УМБАЛ Бургас.

Полицията работи по няколко версии, но водеща остава опит за самоубийство. 

Годеникът на Юлия Скрипал - агент на спецслужбите на Русия. Майка му оглавява Института за проблеми на сигурността, смятала половинката му за дъщеря на предател

Ето го Йордан Исаев, който метна бомбичка по полицайката Гергана Зашева. Оставиха го в ареста