Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

С постановление на окръжната прокуратура в Пазарджик в понеделник вечерта за 72ч. е задържан 64-годишният Марин Р. - Мъзи, срещу когото са повдигнати обвинения за блудство с деца.

Както вече съобщихме сигнал, че мъжът е блудствал с 8 и 11 г. момиченца в избата на жилищен блок в ромския квартал "Изток" на Пазарджик бе подаен в петък от бащата на по-малкото дете. Тогава Мъзи, който е с тежко онкологично заболяване, сам се предаде в полицията, но на следващия ден бе освободен, поради липса на доказателства и свидетели за извършено блудство. До повторния арест се е стигнало след като в понеделник двете момиченца са били разпитани от съдия в " синя стая" в присъствието на психолози и родителите им.

При разпита децата разказали, че Мъзи ги примамвал в мазето, където ги опипвал и целувал с обещания, че ще им подари играчки. По-малкото момиченце обаче разказало на майка си какво прави с тях съседа им в избата. Освен това близки на децата твърдят, че мъжът е заплашвал жертвите си да не говорят за блудството, защото ще ги нареже с резачка. В ромския квартал се говори, че освен двете момиченца има и други деца жертви на педофила.